Zárt osztályra került a magyar énekes legendánk! Az egész ország értetlenül áll a történtek előtt:

Cikkek Admin Wednesday 27th September 2023

„A betegségemnek nincs neve, nem tudják, mi az. Amikor bekerülök, le akarnak hozni a módosult tudatállapotról, ami a bipolaritással van összefüggésben” – mondta Czerovszky Henriett.

Nemrég ismét zárt osztályra került Czerovszky Henriett énekesnő, sok más mellett a Csinibaba betétdala, a Különös éjszaka előadója. Nekem magamat kell fenntartani, szerintem a sors ezért nem engedte meg, hogy gyerekem szülessen.

Nemrég az idegosztályra kerültem, volt olyan rész is, amikor zárt osztályon voltam – idézi a Blikk az énekesnőt, aki Fiala Jánossal beszélgetett a KeljFelJancsi YouTube-adásában.

Fiala a műsorban felidézte, hogy az énekesnő legutóbb rátámadt azokra, akik bevitték volna, ezért rendőri kísérettel került kórházba. „Akkor már nem voltam képben…

A betegségemnek nincs neve, nem tudják, mi az.Amikor bekerülök, le akarnak hozni a módosult tudatállapotról, ami a bipolaritással van összefüggésben.

Olyankor sokat képzelődöm” – mondta Czerovszky Henriett . Az énekesnő felelevenítette, hogy gyerekként alkoholista mostohaapja verte, és lelkileg is terrorizálta, felnőttként pedig maga is az alkoholban keresett vigaszt.

Forrás

5.9 ezer Megosztás

Comments are closed.

Close