Csecsemőt találtak egy babamentő inkubátorban

Cikkek Admin Wednesday 27th September 2023

CSECSEMŐT TALÁLTAK EGY BABAMENTŐ INKUBÁTORBAN: EZ A SORS VÁRHAT A KISLÁNYRA

Mutatjuk, milyen jövő elé néz a kislány. A nyugati világban közismert, hogy az egészségügyi intézmények elé babamentő inkubátorokat helyeznek ki. 

Ez azért hasznos, mert ha a szülők olyan helyzetben vannak, hogy nem tudják felnevelni a gyermeküket, mégis jó helyre szeretnék adni, akkor ide tehetik a babát.

A kisbabát az inkubátorban találták meg / Fotó: Courtesy Ocala Fire Rescue Station

Egy floridai tűzoltóállomás babamenő inkubátort helyezett ki az épület elé, hogy amennyiben egy anya nehéz helyzetbe kerül, a helyes döntést hozhassa. Egy ismeretlen édesanya ezt a nehéz döntést hozta meg: bár életet adott gyönyörű kislányának, a tűzoltóállomás inkubátorába helyezte a babát. A történet ezután megható folytatást vesz.

Egy tűzoltó találta meg a babát, aki rögtön értesítette is az illetékeseket a talált gyermekről. Időközben azonban nagyon megtetszett neki a csöppség, és teljesen a szívéhez nőtt.

Feleségével már tíz éve szerettek volna gyereket, de a meddőség miatt nem jött össze. Elhatározták ház, hogy örökbe fogadják a kis Zoeyt. Nagyon hamar sikerült elintézniük a papírokat, így a kislány boldog jövő elé néz. 

Nagyot nőtt a kislány / Fotó: Courtesy Ocala Fire Rescue Station

Az örökbefogadó anya időközben üzent a kislány biológiai anyjának. Bár nem tudni, ki szülte a gyermeket, egy nyilvános üzenetben mondta el, hogy mennyire tiszteletreméltó és bátor dolognak tartotta, hogy életet adott a gyermeknek a reménytelenségben, és a babamentő inkubátor által egy boldog életet biztosított neki. 

Szerintem nagyon tiszteletreméltó, amit tett

– mondta az újdonsült anyuka, amit a The Sun hozott le. Csak az idei évben már 10 babát találtak a babamentő inkubátorban Amerikában. 

Forrás

4.1 ezer Megosztás

Comments are closed.

Close