Borzalmas tragédia rázta meg Magyarországot nem sokkal ezelőtt! Hiába küzdöttek József életéért, sajnos… A gázoló a Rendőröket is megrugdosta, majd megtörtént a legroszabb: – Mutatjuk a megdöbbentő részleteket:

Cikkek Admin Wednesday 27th September 2023

Éppen háttal állt az útnak az a 68 éves férfi, akit a háza előtt, fűnyírás közben gázolt halálra egy autós Kétyen. A volánnál ülő fiatallember több bódítószer hatása alatt állt.

Esélye sem volt a túlélésre annak a Tolna megyei férfinak, akit szombat kora délután gázoltak halálra a mindössze hétszáz lelkes Kétyen. B. József éppen füvet nyírt a háza előtt, amikor egy 35 éves autós elütötte.

A tolnai sofőr Toyotájával Zomba felől Tamási felé tartott a 65-ös főúton, amikor lesodródott az útról, és elcsapta a 68 éves férfit. Az egyik szomszéd szemtanúja volt az egésznek, ő a Borsnak azt mondta:Az áldozat nem láthatta a közelgő véget, mert épp háttal állt az útnak.

– Szörnyű látvány volt, jött ez a fekete autó, megcsúszott a kanyarban, majd többször megpördülve ráesett Józsira és odanyomta a kerítéshez – idézte fel kérésünkre a borzalmas pillanatokat Mária. Az asszony szerint a sofőr azt sem tudhatta, mit csinál, annyira részegnek tűnt.

– Amikor megjöttek a rendőrök, összeveszett velük, ezért megbilincselték, és idefektették a kapum elé, de még így is rugdalta őket, ezért le kellett kötözni – tette hozzá. Úgy tudjuk, az elhunyt férfi két éve költözött a feleségével Paksról a csendes kis faluba.

Mivel zárkózottan éltek, nem nagyon volt lehetőségük megismerni őket a falubelieknek. A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a 35 éves sofőr – idézzük– vélhetően több, a vezetésre hátrányosan ható szer befolyása alatt volt, amikor a balesetet okozta.

A bonyhádi rendőrök vették őrizetbe, és előterjesztést tettek, hogy indítványozzák a letartóztatását. 

Forrás

9.5 ezer Megosztás

Comments are closed.

Close