1PERCE ÉRKEZETT: Hatalmas baleset ! Rohantak a mentők: Közel 8 km-es a torlódás, SÁVZÁRÁS! A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 8 kilométeres!

Cikkek Admin Wednesday 27th September 2023

BALESETEK, TORLÓDÁSOK, RENDKÍVÜLI KÖZLEKEDÉSI ESEMÉNYEK!

2023. június 21. 08:20

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események.

Az M5-ös autópályán, Budapest felé Örkény és Újhartyán között a 48-as km közelében baleset történt. Örkénynél a Budapest felé tartó oldalt lezárták. A forgalmat az 53-as Örkény csomópontnál leterelik. Visszatérni Újhartyánnál van lehetőségük.

Az M7-es autópályán, Letenye felé, Tárnok térségében a 27-es km-nél összeütközött egy személyautó és egy kisteherautó. Egy sávon halad a forgalom. Torlódásra számítsanak!

Élénk a forgalom a Budapest környéki utakon. Telítettek a sávok- az M3-as autópálya bevezető szakaszán, az M0-s autóúti csomóponttól befelé.Sokan haladnak- a 11-es főúton, Leányfalu és Budakalász között,- a 31-es főúton Maglódtól,- valamint az 51-es főúton Dunaharasztitól a főváros irányába.

A magyar-román határszakaszon, az M43-as autópályán, Csanádpalota határátkelő előtt az erős forgalom miatt a kilépésre várakozó kamionsor hossza 5 km-es.

Az M1-es autópálya főváros felé vezető oldalán, a 158-as km-nél fekvő Lajta pihenőhely nem használható, mert garanciális munkavégzés miatt lezárták. Előtte a 162-es km-nél lévő Moson pihenő, utána a 150-es km-nél található Hanság pihenő vehető igénybe.

Az M6-os autópályán, a Bátaszék és a Véménd csomópont között, az “A” alagútban munkavégzés miatt új terelést építettek ki.

A 166-os és a 167-es km között a Pécs felé közlekedőket a főváros felé vezető oldalra terelik át, így mindkét irányban egy-egy sáv járható.Korábban kigyulladt egy kamion az M35-ös autópályán, az M4-es autópálya felé vezető oldalon, Derecske térségében.

A 65-ös km-nél az utómunkálatok miatt csak a leálló sáv járható.Az M43-as autópályán, a 16-os km-nél lévő Móra Ferenc Tisza-hídon javítják a dilatációs szerkezetet. Az M5-ös autópálya felé vezető oldalon egy sávot több napra lezártak.Jelentős forgalomtereléssel járó munka folyik a magyar-szlovák határszakaszon, a 14-es főúton a Vámosszabadi határátkelőhelynél, a Medve-híd szlovákiai oldalán.

A munkavégzés miatt a 3,5 tonna össztömeget meghaladó tehergépjárművek nem hajthatnak át a hídon, nekik kijelölt terelőúton, a 13-as főúti monostori határhíd felé kell kerülőt tenni!További határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját: https://www.police.hu

Forrás

7.4 ezer Megosztás

Comments are closed.

Close