Pataky Attilát otthagyta a felesége pont a születésnapja előtt

Cikkek Admin Thursday 8th June 2023

Pataky Attila elmesélte, hogy két nappal a 71. születésnapja előtt a felesége otthagyta mérgében, miután ő féltékenységi rohamot kapott, jelenetet rendezett.

Pataky Attila a Life TV-n vasárnap adásba kerülő Frizbiben mesélte el, hogy milyen féltékeny volt a felesége, Orsi titokzatos telefonhívásai miatt, az asszony ott is hagyta egy veszekedés után.

“Arra lettem figyelmes, hogy Orsi egyre többször áll fel mellőlem akár egy beszélgetés közepén is azért, hogy félrevonulva telefonájon. Ez így ment napokig. Egyszer arra hivatkozott, hogy valamit fennhagyott az irodában, és felment. Én figyelni kezdtem és hallottam, hogy valakivel nagyon csacsog” – kezdte az Edda frontembere, akit ekkor már elöntött a féltékenység.

Megszólalt bennem a régi, vasgyári Pataky: Várjál már, öcsém! Mi folyik itt? Amikor Orsi visszatért, belekezdtem a monológomba: Vegyél már be engem is a dologba, legalább hadd legyek én a harmadik! Elkezdtem Pataky-módon hisztizni. Egy ponton az arca megkeményedett, és halkan csak ennyit mondott: most valamit nagyon elrontottál…
Csak annyit mondott, hogy neki most döntenie kell, és ehhez el kell mennie.
Bevallom, összeomlottam… Úgy éreztem, hogy nekem végem van. Amikor órákkal később hazaért, már békés hangulatban volt, de éreztem a szomorúságát. Két nappal később pedig mindent megértettem” – mesélte az énekes.

Mint kiderült, Orsi meglepetésbulit szervezett a párja 70. születésnapjára, emiatt volt a nagy titkolózás. “Amikor kanyarodtam a kocsibeállóra, 40 ember állt a garázs előtt. A legjobb barátaim voltak azok, akik eljöttek, hogy felköszöntsenek. Akkor értettem meg, ezt a meglepetést szervezte nekem heteken át. Soha életemben nem szégyelltem magam annyira, mint akkor. Egy életre megtanultam a leckét, amit Orsitól kaptam” – idézte Patakyt a Bors.

8.2 ezer Megosztás

Comments are closed.