MOST JÖTT A DRÁMAI HÍR! Nagyon nagy baj történt! A családja most tudatta a szomorú hírt:

Cikkek Admin Tuesday 30th May 2023

Gyógyíthatatlan beteg Nagy Feró. Most állt először vele a nyilvánosság elé: Nagyjából két évvel ezelőtt jelentkeztek először Nagy Ferónál az első aggasztó tünetek.

A Beatrice frontembere akkor még nem gondolt arra, hogy olyan súlyos betegséggel küzd, amiből nem tudják kigyógyítani az orvosok. Krónikus hörghurutban szenved, ami igen kellemetlen egy színpadi művész számára.

A köhögés és a fulladás bizony megkeseríti egy énekes életét. Ráadásul a Beatrice mindig is sokat foglalkoztatott együttes volt, rengeteg koncerttel, így gyorsan kellett cselekedni, hogy a betegség ne hátráltassa őket a fellépésekben.

Feró eleinte nem vette komolyan, hogy ezzel a problémával folyamatosan foglalkoznia kell, és nem hagyhatja figyelmen orvosa utasításait. – Emlékszem, antibiotikumot szedtem, bár annak haszna nem volt, nem igazán javult a helyzet.

Egyedül az inhalátor javított az állapotomon, azt nem rendesen használtam, de amióta figyelek a rendszerességre, enyhültek a tünetek, sokkal jobban lettem. – kezdi Feró a hot! magazinnak, aki azt is bevallotta, hogy az éneklés veszélyeztetése mellett a másik nagy félelme az volt, hogy betegsége miatt a focizást is abba kellene hagynia.

– Egyszerűen rettegtem, hogy képtelen leszek folytatni a sportolást a köhögés miatt! Szerencsére nem volt ekkora a baj, azóta is szinten tudjuk tartani a betegséget – magyarázza az énekes, aki ennek ellenére tisztában van azzal, hogy erre a kórra élete végéig oda kell majd figyelnie.

– A nevében is benne van: krónikus bronchitis, tehát gyógyíthatatlan. Felelősségteljes ember vagyok, tehát kordában tartom a tüneteket. – A tüdő nagyon értékes szervünk, vigyáznunk kell rá! (…) A folyamatos orvosi kontroll elengedhetetlen, az állapot változásától függően kell beállítani a gyógyszereket – mondta a lapnak dr. Bense Tamás.

9.8 ezer Megosztás

Comments are closed.