Kökény Attila a válásról beszélt

Cikkek Admin Thursday 8th June 2023

Minden kapcsolatban előfordulhatnak hullámvölgyek, és sajnos az utóbbi évtizedekben „nem divat” megmenteni a házasságot.

Amikor kihűlnek a lángok, és előjönnek a problémák, sokan inkább feladják, pedig az igazán erős szövetségek kiállják ezeket a próbákat. Így volt Kökény Attiláéknál is. Az énekes a hot!-nak elárulta, miért működik a házassága,

– Párszor elgondolkodtam már azon, mi az, ami bennünk igazán erős, de mindig arra jutok, hogy olyan szövetséget kötöttünk Istennel, amit ember nem tud elválasztani – kezdte a lapnak a Sztárban Sztár zsűritagja.

– Úgy érzem, hogy bármilyen külső rossz hatás jött, ketten mindent át tudtunk vészelni. Az nem kifejezés, hogy mennyire szeretjük egymást, de azért volt idő, amikor simán el tudtunk volna válni. De ezt valamiért sosem tettük, és a mai napig hálás vagyok!

Néha a férfiak be tudnak vadulni, és elhagyják a családjukat sok-sok év után, de nem gondolnám, hogy boldogok lesznek ezután. Nem tudnám elhagyni a feleségemet egy húsz-harminc évvel fiatalabb lányért! Nekem ez nem fér bele!

1.3 ezer Megosztás

Comments are closed.