Megtámadta a gyilkos kór az RTL KLUB sztárját – Félelmetes betegség…

Cikkek Admin Thursday 8th June 2023

Sokat sírt a felesége.
Bár a Keresztanyu rajongói szomorúan vették tudomásul, hogy a Bokor Gézát, a legendás autóversenyzőt alakító Epres Attilát már nem láthatják a harmadik szériában, de bnagy örömmel várják az RTL Klub hamarosan induló új sorozatában, a Hotel Margaret-ben, ahol az egyik főszereplőt, az igazgatót alakítja majd.

A színész rengeteget dolgozik, még akkor sem érezte úgy, hogy lassítania kellene a tempón, miután kiderült, hogy szervezetét megtámadta a rák.

– A karantén eleje furcsa volt, de pár hét után remek időszak következett, és életünk legsikeresebb két éve van mögöttünk – kezdi a színész a Story magazinnak. – Nagyon nehéz időszak volt mögöttem, jól jött egy kis pihenés, ami sok mindenre rádöbbentett. Gyógyult rákbetegként pedig be kellett látnom: szükségem is van a pihenésre – folytatja Attila, aki manduladaganattal küzdött, és hat évvel ezelőtt győzte le a betegséget.

Összeomlott a felesége, de előtte nem mutatta

– A feleségem a legfőbb támaszom. Ő sohasem sírt. De mint később kiderült, csak a jelenlétemben nem sírt. Pedig voltak válságos pillanatok, de ő egy pillanatig sem mutatkozott gyengének. Mindig jókedvű volt, és szerintem ez a legtöbb, amit valaki a másik gyógyulásáért tehet. Én volt, hogy nagyon igazságtalannak éreztem, hogy miért éppen engem támadott meg ez a kór. Éva úgy kezelte a dolgot, hogy majd túlleszünk rajta, és a fiunknak is mindig ezt mondta. Ráadásul messze nemcsak lelki segítségre volt szükségem, hiszen sugárterápiát is kaptam.

Epres Attila élvezi, hogy szabad lehet / Fotó: RAS

Miután a színész megküzdött a gyilkos kórral, még nagyobb erővel vetette bele magát a munkába, de a karantén újra elgondolkodtatásra késztette, ismét befelé fordult. Meg kellett hoznia pár fontos döntést.

– Tavaly nem újítottam meg a szerződésemet az Örkény Színházban, szabadúszó lettem. kevesebb feladatot is vállalok, tanulom, hogy nemet mondjak a felkérésekre. (…) Nem fogyasztok alkoholt, nem cigarettázom, erős vagyok.

5.7 ezer Megosztás

Comments are closed.