Várkonyi Andrea vallomása a szakításról: Nekem többet ért a méltóságom és a tartásom

Cikkek Admin Thursday 8th June 2023

Amiről eddig még senkinek sem beszélt…
Az elmúlt években óriásit fordult Várkonyi Andreával a világ – bátor döntések sorát hozta meg a munkájában és a magánéletében. Megérte a váltás, mert azóta mintha szárnyakat kapott volna.

Míg sokan nem mernek kilépni egy kapcsolatból, nem merik otthagyni a biztos munkahelyüket, a műsorvezetőnek mindkettőhöz volt bátorsága.

– Sokszor hoztam már fontos döntéseket az életembe, hol a munkámban, hol a magánéletemben, amelyek közül mind nagyon nehéz volt – kezdi Andrea a Story magazinnak. – És persze olyan veszteségek is értek, amelyek nem az én döntéseim következményei voltak. Amikor véget ért a kapcsolatom Gáborral, és Nórival elköltöztem, bár nagyon megviselt az az időszak, furcsa módon mégis rengeteg energiával töltődtem fel – folytatja. – Azt az energiát, amit az egy ideje már rosszul működő kapcsolatba öltem, a szakítás után egy új élet kialakításába, izgalmas munkákba fektethettem. Most úgy érzem, végre jó irányba tartanak a munkák körülöttem, és hogy a nap végén alaposan, de kellemesen elfáradva zuhanok az ágyba.

Azt a döntését sem bánta megy, hogy egy a munkaadójával is szakított, vagyis egy éve eljött a TV2-től. Ahogy magyarázza, lépnie kellett, mert már nem érezte jól magát abban a közegben. – Lemondtam a végkielégítésemről is, pedig tizennyolc ott töltött év után járt volna. Annak is meg lett volna a módja, hogy ne üres kézzel távozzam, de nekem többet jelentett a méltóságom és a tartásom. Nem aggódtam a jövő miatt – magyarázza, az új diplomája után pszichológuskén tis dolgozó műsorvezető, aki a szíve mélyén érezte, tudta, hogy nem ér véget számára a televíziózás sem.

És a Life tévétől meg is érkezett az a felkérés, amire várt. A Női titkok Várkonyi Andival című műsorban az országban eddig egyedülállóan új típusú díszletben, szinte otthon i közegben beszélget majd olyan híres nőkkel, akiknek van mondanivalójuk, azaz nemcsak szerepelni akarnak, hanem üzenni is.

1.2 ezer Megosztás

Comments are closed.