Óriási baki a Szerencsekerékben, leesett a tv nézők álla

Cikkek Admin Thursday 8th June 2023

Kasza Tibi humora és egyénisége az egész ország számára ismert, sokan kedvelik emiatt és még többen vannak azok, akik miatta követnek egy-egy műsort.


Kasza Tibi humora sokak számára ismerős, de ennek ellenére is vannak olyanok, akik nem nagyon tudják hova tenni. A szerkesztők számára azonban a nézettségi mutatók mindent elárulnak és bizony azok egyértelműen igazolják, hogy Kasza Tibi műsorvezetése nem ront a nézettségen, sőt!

Az énekes-műsorvezető most a Szerencsekerék című műsor házigazdája, ahol minden adásban egy -egy új celebbel bővül a műsor.A legutóbbi adásban a Séfek séfe sztárszakácsa, Wolf András volt a celebjátékos.

A Szerencsekerék ezen adásában a feladvány helyes megfejtése a “francia csók” volt, Wolf András pedig meg is nyomta a gombot, hogy bemondja a helyes megfejtést. Aztán hirtelen megtorpant, elbizonytalanodott a megfejtést illetően, így csendben maradt, Kasza Tibi egyre csak bíztatta, hogy mondja be mire gondolt, lehet az a helyes megfejtés.

Wolf András nem mondott semmit, majd Kasza Tibi kiejtette a száján a “francia csókot”, azt hitte ugyanis nem ez a helyes megfejtés. A tv nézők és a műsorban jelenlévők is láthatták ezt követően, hogy Kasza arcára ráfagy a mosoly, a fülesébe ugyanis a szerkesztők jelezték neki, hogy bizony, ez volt a helyes megfejtés.

Ilyen kínos pillanat még soha korábban nem volt a Szerencsekerékben, sokan jót nevettek rajta, Kasza Tibi pedig igen ám zavarban érezte magát az eset után.

A kínos bakit az alábbi videóban megtekintheted, ha lemaradtál róla:

4.5 ezer Megosztás

Comments are closed.