Közölték a szomorú hírt: Ebben a pillanatban jött Jolly hatalmas bejelentése

Cikkek Admin Tuesday 30th May 2023

Mi történt?

Tarcsi Zoltán, azaz Jolly és kedvese, Szuperák Barbara már évek óta egy párt alkotnak, azonban most szomorú hírt közöltek a rajongóikkal: idén biztos nem tartják meg esküvőjüket. Idén a sok munka miatt sem fér bele az idejükbe a lagzi, na meg a lánykérés is várat még magára.

  • A munkának szenteljük ezt az évet – kezdett bele a Borsnak Jolly. – Az elmúlt esztendőkben a covid akadályozta a koncerteket, de most nagyon sok a felkérés, a műsor. Azon kaptuk magunkat Barbival, hogy teljesen be lettünk táblázva az évre, szinte egyetlen szabad hétvégénk sincs. Nyaralni is csak pár napunk marad – fejtegette a mulatós énekes, majd hozzátette: – Éppen ezért az esküvőre sem lesz időnk. De ne is szaladjunk ennyire előre, Barbi szereti, ha megvan mindennek a maga ideje. Addig nem szeretne babát, amíg nem házasodunk össze, és ahhoz előbb persze meg is kell kérnem a kezét. Azt még nem árulhatom el, hogy mikor, nehogy az újságolvasók előbb tudják, mint ő – viccelődött Jolly. – Egy esküvőre anyagilag is fel kell készülni, biztos, hogy száz főnél több vendéget hívnánk meg, ráadásul Barbinak elég sok vágya van a nagy nappal kapcsolatban – tette hozzá az énekes, mire kedvese átvette a szót:

– Hercegnős esküvőt szeretnék, ami sok lánynak az álma – nevetett csilingelve. – Olyanhoz szeretnék hozzámenni, aki életem párja, és a kedvesem az.

Nem érzi soknak a korkülönbséget
Barbi elárulta, hogy sokszor megkapják, hogy sok a 20 év korkülönbség, de szerinte a férfiak amúgy is később érnek, és látszani sem látszik rajtuk. Ő ezt még egészségesnek gondolja.

5.3 ezer Megosztás

Comments are closed.