Február 4 TeliHold. Az év második TeliHoldja már itt is van. – ilyen pozitív változásokat hoz az életedbe – Kosok, Bikák, Ikrek,Rák ,oroszlán,szűz ,Mérleg – skorpió-nyilas -bak-vízöntő-halak figyelem!

Cikkek Admin Thursday 8th June 2023

Február 4 TeliHold🌝 Az év második TeliHoldja már itt is van. – ilyen pozitív változásokat hoz az életedbe – Kosok, Bikák, Ikrek,Rák ,oroszlán,szűz ,Mérleg – skorpió-nyilas -bak-vízöntő-halak figyelem!
Új fejezet nyílik mindenki életében: 2023 . február.04 .én érkezik a szuperhold Tiszta lappal indulhatunk.

Csodálatos időszakban vagyunk. Hetek óta áramlik a minősègi energia. Nagy fejlődésben vagyunk mindannyian. Sokaknál feljöhetnek régi emlékek, a semmiből. Gyerekkori tapasztalatok mozognak a fejünkben. A kapcsolataink már szinte biztos, hogy letisztultak. Rengetegen érezhetitek a szinte állandó fej/bizsergést. Koronacsakrán érkezik a sok-sok energia. Ezért is fontos, hogy sokat figyelj befelé és földelj amikor csak teheted.
A megérzéseink egyre jobban kifinomulnak. Nagyon fontos, hogy megtanuljuk mennyire fontos figyelni a belső hangunkra. Ne másoktól várd a visszaigazolást, inkább MAGadtól. Sokaknál lehetséges fülcsengés és vérnyomás ingadozás is. A lényeg, hogy ne ijedj meg, inkább maradj nyugalomban.
A média és minden hasonló platform arra hivatott, hogy fél/elemben élj. Ne figyelj oda! MAGadra figyelj! Mindig keresnek valamit, amivel szeretnének alacsony rezgésben tartani…ne ülj fel erre a vonatra. A te vonatod szárnyaljon szeretetben! Minden okkal történik! Minden Miattad van!
Figyelj oda és maradj stabil!
Áldás Rátok
(Jeszenszky Tibor)
Holnapi horoszkóp 2023. február 5.: a Mérleg békét hoz, az Oroszlán formában van
Vasárnap az Oroszlán teliholddal lezárunk egy periódust, és megkezdünk egy újat. Napi horoszkóp következik február 5-re.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)
Ma végre felhagysz a morgolódó magatartással, és végre derűsebb szemmel nézed a környezetedet. Így, hogy a lelkét kissé megnyugodni érzed, már nem aggasztanak az utóbbi idők változásai. Végre látod már a jót is.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)
Ma fontos, hogy tartsd magát a megbeszélt időkhöz, és lehetőleg mindig inkább egy kicsit korábban indulj el, semmint, hogy elkéss. Ez még akkor is így van, ha csak egy baráti találkozóról van szó. Ha pedig randiról, akkor főleg!

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)
Ne a szokásos gondolataidon rágódj folyton! Ezzel szinte bezárod magad egy önkéntes rabságba. Szakadj ki a megszokott környezetedből, sétálj, keresd a természetet, nyisd ki a szívedet! Inkább a belső sugallataidra hallgass.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)
Furcsa viselkedéseddel gyanút keltesz a másikban. Pedig lehet, hogy éppen az ő számára készítesz elő valamilyen kellemes meglepetést. Ám, ha nem akarod, hogy nyomozzon utánad, inkább, legalább részben fedd fel előtte a titkaidat!

Napi horoszkóp 2023. február 5. (fotó: Shutterstock)
Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)
Tele vagy életkedvvel, tetterővel és segítőkészséggel, hiszen ma este telihold lesz az Oroszlánban. Sajnos azonban ma erre senki nem tart igényt. Ha nem akarod, hogy az a sok energia, szinte szétfeszítsen, foglald el magad valamilyen fizikai tevékenységgel!

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)
Nem kellene otthon is úgy viselkedned, mintha egy őrmester lennél! Ha folyton parancsokat osztogatsz, és megsértődsz, ha a családtagjaid nem az elvárásainak megfelelően viselkednek, akkor te robbantod ki a veszekedést vasárnap.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)
Vasárnap is te hozol békét mások életébe, és még jól is eshet a lelkednek. Módodban áll, hogy ellenségeket kibékíts, hogy fájó lelkeket begyógyíts. De csak addig szólj bele mások életébe, amíg erre kifejezetten megkérnek.

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)
A reggel ugyan még döcögősen indul, talán még jól fel is bosszantod magad valamin. Ám hamarosan jobbra fordul a sorsod, és a délután már virágos jókedved lesz. Csak felejts el mindent gyorsan, ami bántó! Ne cipeld magaddal!

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)
A szerelmi életedben ma alapvető változás állhat be, ha te is kész vagy rá. Ha nem, akkor viszont lehet, hogy csak frusztrációként éled meg az egészet. A szerelemről azonban nem beszélni kell, hanem átélni. Nyisd ki a szíved!

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)
Eddig azt hitted, hogy végtelen kitartással és türelemmel rendelkezel. Vasárnap rá kell ébredned, hogy sajnos ez nincs így: még téged is ki lehet hozni a sodrodból. Nem is baj. Csak aztán a végén nevetni is tudj. Azzal minden feszültséget feloldhatsz.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)
Otthoni feszültségek miatt is nyugtalanabb lehetsz mostanában, ráadásul a munkahelyeden is állandó változásban vannak a dolgok. Mindenütt te vagy az, aki békíteni próbál, aki kiegyensúlyozásra törekszik. Fel ne őrlődj ebben!

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)
A megérzéseid nem csalnak: viharfelhőket érzel gyülekezni az otthonodban, de egyetlen szavaddal képes vagy megelőzni a bajt. Ha már rájöttél, hogy ki a megbántott, akkor lepd őt meg valami kis kedvességgel, jó szóval!

1 ezer Megosztás

Comments are closed.