Szívszaggató látvány! Így néz ki Berki Krisztián sírja

Cikkek Admin Tuesday 30th May 2023

Július elsején, pénteken ünnepelné a 42. születésnapját Berki Krisztián. A médiaszemélyiség talán nagy bulit tartana, talán a családjával, szűk körben ülné meg a nagy napot, de erre már nem kerülhet sor… Május 6-i váratlan halála óta a családja gyászolja az apát, gyermeket és férjet.

A Farkasréti temető egyik legszebb parcellájában helyezték végső nyugalomra Berki Krisztiánt május 26-án.Három héttel és egy nappal a búcsúztatót követően így néz ki az egykori Fradi-vezér nyughelye – írja a Bors.

Holnap lenne 42 éves Berki Krisztián. Az izomceleb tragikus hirtelenséggel hunyt el május 6-ra virradóan.
Ezeket látta már?

A botrányairól híres egykori Fradi-vezért a Farkasréti temetőben helyezték végső nyugalomra május 26-án. Két gyermek – a nyolcéves Natasa Zselyke és a mindössze 8 hónapos Emma Katerina – maradt utána félárván. Özvegye, Berki Mazsi mindent igyekszik megtenni, hogy közös kislányuk ne érezzen hiányt semmiben, ám ez nem könnyű feladat.

Az egyedül maradt édesanya azóta keresi a válaszokat arra, mi és miért történt. A Blikk úgy értesült, egy dologgal egy ideje már tisztában van: pontosan tudja, mi okozta a férje halálát.

Berki Krisztián 42 születésnapja előtt egy nappal kilátogattunk a sírjához, amelynél már ma korán reggel friss virágok és mécsesek voltak.

8.8 ezer Megosztás

Comments are closed.