MOST érkezett! Amit ma ez a tűzoltó tett arra szavak nincsenek! „Csak tarts jó erősen, kérlek…” – FIGYELJÉK MIT TETT az autóbalesetet szenvedő féléves kisbabával a magyar tűzoltó!! Könyörgöm segítsetek eljuttatni hozzá az üzenetem!

Cikkek Admin Tuesday 30th May 2023

Amit ma tett ez a tűzoltó arra szavak nincsenek!„Csak tarts jó erősen, kérlek…” – A karjaiban nyugtatta az autóbalesetet szenvedő féléves kisbabát a magyar tűzoltó – megható történet következik: Hatalmas torlódás alakult ki délelőtt az M3-as autópályán, miután három autó összeütközött.

Az katasztrófavédelem Facebook-oldalán osztotta meg, hogy az aszódi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. A balesetben résztvevő egyik autóban egy nő utazott a féléves gyermekével. A mentők megfigyelésre mindkettőjüket kórházba szállították.

„Ha tudnék beszélni , lehet, hogy akkor sem találnám a szavakat arra, ami most történt velünk. Anyukám a tűzoltóautóban van, én meg itt melegedek. Csak tarts jó erősen, kérlek… Három személygépkocsi ütközött össze hétfőn délelőtt az M3-as autópálya 37-es kilométerénél, Bag közelében.


Az aszódi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. A balesetben részt vevő egyik autóban egy nő utazott a féléves gyermekével. A mentők megfigyelésre mindkettőjüket kórházba szállították” – írták.

8.6 ezer Megosztás

Comments are closed.