Megtudtuk a szörnyű titkot: ezért lépett elé a vonatnak Nagykőrösi menyasszony

Cikkek Admin Tuesday 30th May 2023

A szép és jólelkű Barbi tragikus gyerekkorban nőtt fel.

A közösségi platformon ismerősök és ismeretlenek fejezik ki részvétüket a szép menyasszony vőlegényének. A tragédia megrendítette az egész országot. A 25 éves menyasszony péntek délután írt egy hosszú levelét, amelyet közzétett a Facebookon, majd elindult a végzetes útján.

Hogy milyen gondolatok járhattak a fejében az utolsó percekben, csakis ő tudhatja, bár a tragikus sorokból sejthető: „Olyan jó volt gyerekként nem gondoltam, hogy fájni fog minden emlék. Egyre rosszabbak az esték. Semmihez sincs kedvem. Erős voltam sokáig aztán én is gyenge lettem! Nem tudom mit tegyek, hogy a múltamat felejtsem. Túl sok idő telt el, hogy ami menthető, azt mentsem. Mennyi barát volt mögöttem, most pedig egy sem”

Barbara a vágányra lépett, ami végzetesnek bizonyult, mivel a vonat halálra gázolta. Zsolt, a menyasszony vőlegénye, röviden nyilatkozott a Borsnak.

BARBINAK VOLTAK SZÜLEI, DE ÚGY ÉREZTE, ELHAGYTÁK. 12 ÉVES KORÁTÓL INTÉZETBEN NEVELKEDETT, EZ EGÉSZ KÉSŐBBI ÉLETÉBEN BÁNTOTTA.

Egy áldott, jószívű lány volt, szerette a testvéreit, akik egyébként hasonló lelki problémákkal küszködnek” – mondta a férfi, majd a megismerkedésük körülményeiről is mondott néhány szót:

Teljesen átlagos körülmények között találkoztunk. A kapcsolatunkból hamar szerelem lett, mert gyorsan megtaláltuk a közös hangot. Már az esküvőt terveztük. Vele akartam leélni az életemet

– fejezte be Zsolt.

8.1 ezer Megosztás

Comments are closed.