ITT a vége! Tóth Gabitól búcsúzunk! Összetörtek a rajongók a hír hallatán – ÍME a részletek:

Cikkek Admin Thursday 8th June 2023

Tóth Gabiék végleg elköltöznek, mindent maguk mögött hagynak!

Tóth Gabi kislánya hamarosan óvodába megy / Fotó: Czerkl Gábor

Tóth Gabi őszintén beszélt arról, hogy milyen terveket szövögetnek a közeljövőben a kedvesével, hiszen hamarosan elköltöznek eddigi lakhelyükről. Vidéken akar új életet kezdeni az énekesnő, és már a kislányát is ott íratta be az óvodába.
Ezeket látta már?

Michael Jackson visszatér! Életrajzi film készül a pop királyáról: az is megvan, ki alakítja őt

Felfoghatatlan: 53 éves DK-s politikus hunyt el tragikus hirtelenséggel – Tegnap még részt vett az árnyékkormány ülésén

Tóth Gabi néhány hete arról számolt be, hogy vidéki életet terveznek a férjével, ugyanis már régóta vágyik arra, hogy egy csendesebb és nyugodtabb helyen éljenek. Mint mondta, az ismerőseik nagy része sem a nyüzsgő belvárosban lakik, így plusz egy indokuk van arra, hogy elhagyják a fővárost. A csalad.hu-n olvasható blogjában részletesebben is kifejtette, hogyan és hol képzeli el a jövőjüket.

(A legfrissebb hírek itt)

Még óvatosan merek csak fogalmazni, és konkrétumokat még félek elárulni, de tudjátok, hogy régi vágyam, hogy a Dunakanyarba költözhessünk. Úgy néz ki, hogy eggyel közelebb kerültünk ennek az álomnak a megvalósításához… Életem legnagyobb ajándéka lenne egy vidéki otthonban kelni reggel (akár kakaskukorékolásra) és oda hazatérni este
– magyarázta az előadó, aki lelki szemei előtt már látja, milyen idilli hangulatban telnek majd a mindennapjaik az új helyen. Sőt, annyira elszánt és biztos abban, hogy sikerülni fog a tervük, hogy a kislányát már oda is íratta be óvodába.

„Megmagyarázhatatlan erő húz vissza a vidéki lét felé, és lelki szemeim előtt már csak egy olyan kép lebeg, hogy egy szép téli délelőtt én játszom Hannival a vidéki házunk nappalijában, az ablakon át látni a havas tájat, a kandallóban ropog a fa, és Krauszom készíti az ebédet… Ezt most nagyon szeretném, úgyhogy drukkoljatok, hogy jövőre már így ünnepelhessem a születésnapomat. Annyira akarom és annyira hiszek abban, hogy megvalósul, hogy Hannit már abban a városkában írattam óvodába” – részletezte, mire vágyik leginkább. Kitért arra is, milyen érzések fogják el, ha arra gondol, hogy Hannaróza óvodás lesz.

„Ez a nap is eljött. Még én sem hiszem el. Elvileg tavasz második felétől óvodás nagylányom lesz. Most írtam le ezt így először, és persze azonnal elhomályosult a szemem. Az egyik felem szinte belepusztul a gondolatba, hogy az egy szem gyerekem mások felügyelete alatt lesz… Ugyanakkor álszentség volna részemről – és itt jön a nyugtassatok meg rész –, ha az egyik felem nem azt érezné, hogy yeeeah, egy picit újra lehetek egyedül” – írta ki magából blogjában az édesanya.

2.4 ezer Megosztás

Comments are closed.