Szívszorító szavakkal búcsúzik a vőlegénye Nagykőrösön vonat elé lépett Barbitól

Cikkek Admin Tuesday 30th May 2023

A férfi megható sorokat írt a lánynak, aki pénteken Nagykőrösön öngyilkosságot követett el, és vonat elé lépett.

A 25 éves Barbara tragikusan véget ért élete Nagykőrösön pénteken, amikor a Szolnokról Kecskemétre tartó vonat elé lépett. A mentők és tűzoltók hiába érkeztek gyorsan, már nem tudták megmenteni. Barbarának a szíve sokat szenvedett, amit végül egy búcsúlevél formájában osztott meg a közösségi oldalán péntek késő délután.

„MEGREKEDT LÉLEK VAGYOK, NEHEZEN TELNEK A NAPOK. SEMMIHEZ SINCS KEDVEM. ERŐS VOLTAM SOKÁIG AZTÁN ÉN IS GYENGE LETTEM! NEM TUDOM MIT TEGYEK, HOGY A MÚLTAMAT FELEJTSEM. A DEPRESSZIÓ MÉLY GÖDÖR, ÉN PEDIG BELEESTEM. RÉGÓTA NEM TALÁLOM A KIUTAT, AMIT MUTATOK, AZ CSAK KIRAKAT. MOST PIHENNEM KELL KICSIM EGY KICSIT, DE TE NE VÁRJ MEG! LÁTOM A SZEMED MOST IS KISÍRT, DE NE BÁND MEG! NEM AKAROM TÖNKRE TENNI A TE ÉLETEDET IS.

TUDOM EGYSZER JÓL VAGYOK AZTÁN MEG NEM IS. NE AGGÓDJ, JÓ HELYRE KERÜLÖK BIZTOS VAGYOK BENNE, A FÖLDÖN NEKEM EZ AZ ÉLET MÁR CSAK SZENVEDÉS LENNE. AZ ÉLETHEZ VAGY A HALÁLHOZ VAGYOK A GYENGÉBB?! NEM TUDOM ELDÖNTENI, DE MOST MÁR NAGYON MENNÉK. AZ ÖNGYILKOSSÁGBAN NEM A VONAT ELÉ UGRANI FÁJ A LEGJOBBAN, HANEM ELSÉTÁLNI AZ ÁLLOMÁSHOZ…” – ÍRTA A LÁNY.

Zsolt, Barbará vőlegénye, szívbemarkoló szavakkal búcsúzik tőle.

„MILLIÓ GONDOLAT KAVAROG BENNEM, MÉGIS ALIG TALÁLOM A SZAVAKAT. NEM CSAK ÁLOM VOLT…NINCS OLYAN DOLOG EBBEN AZ ÉLETBEN AMI PÓTOLNI TUDJA AZT AZ ŰRT AMIT MAGAD MÖGÖTT HAGYTÁL! NÉZEM A KÖZÖS KÉPEINKET,AZ EMLÉKEKET,AMIKET EGYÜTT ÉLTÜNK ÁT,ÉS MÉG MEGANNYI ÉLMÉNY ÁLLT ELŐTTÜNK,DE TE TÚL KORÁN MENTÉL EL. AMILYEN VÁRATLANUL TOPPANTÁL AZ ÉLETEMBE,ELSÖPRŐ SZERELEMMEL MOST OLYAN VÁRATLANUL TÁVOZTÁL,NEM LÁTOM TÖBBÉ GYÖNYÖRŰ ARCOD,NEM HALLOM TÖBBÉ A KEDVES HANGOD! AZ ÉLETEM SOHA NEM LESZ UGYANOLYAN NÉLKÜLED,ATTÓL A PERCTŐL FÉLEMBER LETTEM MERT CSAK MELLETTED, VELED VOLTAM EGÉSZ.

ÖNHIBÁDON KÍVÜL KICSI LELKED SOKAT SZENVEDETT,NEM EZT ÉRDEMELTED MERT TE ANNYIRA JÓ VOLTÁL,DE MOSTMÁR NYUGOVÓRA TÉRHETSZ.

KÉRLEK VIGYÁZZ MINDIG RÁM,MERT MOST NEKEM LESZ SZÜKSÉGEM ARRA HOGY ÓVJ ENGEM! AMÍG UTOLSÓT NEM DOBBAN A SZÍVEM ÉLETEM SZERELME MARADSZ,ÉS ÖRÖKKÉ A MENYASSZONYOM! MINDEN PERCBEN HIÁNYOZNI FOGSZ! NAGYON SZERETLEK” – FOGALMAZTA MEG KÖZÖSSÉGI OLDALÁN ZSOLT.

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

8.4 ezer Megosztás

Comments are closed.