Újabb szörnyű baleset Szenteste napján!  Súlyos baleset! Közel 10 km-es a torlódás, forgalmat megállították, nincs átjutás.A helyszínelés – mentés jelenleg is tart, a torlódás közel 10 kilométeres.

Cikkek Admin Tuesday 30th May 2023

Újabb szörnyű baleset Szenteste napján!  Súlyos baleset ! Közel 10 km-es a torlódás, forgalmat megállították, nincs átjutás.A helyszínelés – mentés jelenleg is tart, a torlódás közel 10 kilométeres.

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események.

Több jármű ütközött össze az M1-es autópálya főváros felé vezető oldalán, Szárliget térségében. A 45-ös km-nél a belső sávot lezárták, torlódik a forgalom.

Baleset történt az M5-ös autópálya Röszke felé tartó oldalán, az M0-s csomópont után. A 24-es km-nél a külső sávot lezárták. Az ebből fakadó torlódás visszanyúlik az M0-s autóútra is!


Pest megyében, átadták a forgalomnak az M3-as autópálya gödöllői felhajtójánál lévő körforgalmat és a Kenyérgyári út csomópontját összekötő új mellékutat. Az új útszakasz jelentősen tehermentesíti a várost, az áthaladó tehergépjármű forgalom alól, mivel az ipari parkot így már direkt kapcsolaton keresztül érhetik el az érintett járművek. 

A Tisza alsó szakaszán Csongrád és Csépa között, az uszadék vonulása miatt bizonytalan a kompközlekedés, csak személyszállító dereglyével van átkelés.

Híd Kárpátaljáért programhoz kapcsolódóan Magyarország Kormánya 5 segítségpontot jelölt ki az érintett önkormányzatokkal és karitatív szervezetekkel közösen. A segítő pontok a következő helyszíneken találhatóak: 
Záhony, Ady Endre út 79. 
Barabás, Árpád utca 28. – Petőfi Sándor Művelődési Ház 
Lónya, Árpád utca 113. – Művelődési Ház 
Beregsurány, II. Rákóczi Ferenc utca 1. – Kastélypark 
Tiszabecs, Rákóczi Ferenc utca 13. – II. Rákóczi Ferenc Körzeti Általános Iskola 

6.9 ezer Megosztás

Comments are closed.