Gáspár Bea sok év után kitálalt: “Sajnos Győző nem tudott teherbe ejteni…”

Cikkek Admin Wednesday 27th September 2023

Győző a fogyókúrás tablettái miatt természetes úton nem tudta teherbe ejteni másodszor Beát, ezért választották a beültetést. Őszintén mesélt a gyermekvállalásról a Szülőszoba legújabb részében Gáspár Bea.

A nemrégiben a szakácskönyvével berobbanó háziasszony elárulta, Evelin születése után pár évvel – a rokonok gyermekeit látva – újra elfogta a vágy egy kisbaba után. Ám hiába próbálkoztak, nem akart összejönni az újabb csemete, ezért orvoshoz fordultak, aki megállapította, hogy klasszikus értelemben nem fog működni a fogantatás. „Virág 2002-ben született, akkor már 28 éves voltam.21 évvel ezelőtt

Ő 2001-ben fogant, de már mesterséges úton, mert Győzőnek a hülye fogyókúrás szerei már nem tették azt lehetővé, hogy természetes úton megint teherbe essek. Annak idején ez még ciki volt, hogy úristen, nem lehet már rendesen gyerekük, meg ha nem lehet, már ne is legyen, de ebbe én nem nyugodtam bele. De nem volt gond, mert az első inszemináció sikerült” – idézte a 24.hu Bea Kandász Andinak mondott szavait.

Gáspár Bea ezután azt is elmesélte, hogy második várandóssága ikerterhességnek indult, de történt egy baleset.

” Az inszemináció után volt egy ultrahang, olyan négyhetes lehettem és akkor még ikrek voltak. Aztán volt egy nagytakarítás, ahol leestem a létráról a konyhaasztalra. Akkor bevéreztem és onnantól fogva megmaradt egy. De az Isten is így akarta. Olyan típusúból, mint a kisebb lányom egy is bőven elég.”

5.9 ezer Megosztás

Comments are closed.

Close