Üzenetet küldött Putyin, aminek sokan nem örülnek majd!

Uncategorized Admin Thursday 8th June 2023

Vlagyimir Putyin orosz elnök kedden pontban éjfélkor,videóüzenetben köszöntötte az orosz nőket a nemzetközi nőnap alkalmából, amely során biztosította őket, hogy sorkatonákat és tartalékosokat az orosz hadsereg nem vet be a harcokban. Az orosz édesanyáknak azonban ütős üzenetük volt az elnök számára.


„Szeretnék azokhoz az anyákhoz, feleségekhez, menyasszonyokhoz és barátnőkhöz szólni, akiknek a szerettei katonák és tisztek a csatában, és különleges katonai művelettel védik Oroszországot. Tudom, mennyire aggódnak a szeretteikért. Büszkék lehetnek rájuk, ahogy az egész ország büszke rájuk, és önökkel együtt aggódik értük.

Hadd biztosítsam önöket, hogy sorkatonák nem vesznek részt, és nem is fognak részt venni a harcokban. Nem hívjuk be a tartalékosokat sem.

A szükséges feladatokat kizárólag szerződéses katonák oldják meg. Biztos vagyok benne, hogy ők garantálni tudják Oroszország biztonságát és az orosz nép békéjét” – mondta ünnepi beszédében az elnök.

Ám azok az orosz anyák, akik fiai már a háborúan harcolnak, egy szavát sem hiszik el Putyinnak, sőt, velős üzenetet küldtek neki.

Az orosz anyák ezt üzenik Putyinnak
Megdöbbentő felvételek kerültek elő egy nemrégiben Oroszországban tartott háborúellenes tüntetésen. A közzétett videókon jól látszik, hogy orosz édesanyák azzal vádolják Vlagyimir Putyint, hogy a fiaikat „ágyútöltelékként” vetette be Ukrajna elleni inváziójában. Ezt az üzenetet írták a transzparensekre is és ezt kiabálták a tömegben is.

Az eset egy regionális kormányzó beszéde közben történt, akit – mint később kiderült – ugyanezen a napon lőttek le. A lövések után az orosz rendőrség egyszerre 4500 háborúellenes tüntetőt vett őrizetbe.

A videóban Szergej Civilev, a szibériai Kuzbass régió kormányzója egy iskolai tornaterem színpadán áll, miközben dühös édesanyákkal néz szembe, akik hazugsággal vádolták a Kremlt.

1.4 ezer Megosztás

Comments are closed.