Most érkezett ! Meghalt a Sztárban Sztár leszek! énekese

Uncategorized Admin Wednesday 27th September 2023

Most érkezett ! Meghalt a Sztárban Sztár leszek! énekese
Vége a találgatásoknak ezért halt meg Bognár János!
Nyaralása első napján szenvedett balesetet Bognár János, kómába esett. Most feladta a harcot.

Öt hétig feküdt kómában egy olaszországi kórházban Bognár János, a Sztárban sztár leszek! tavalyi versenyzője. Az énekes életéért egy palermói kórházban küzdöttek, ám a Bors úgy tudja, szervezete feladta a harcot és elhunyt – írja a lap.

Az 53 éves énekest nyaralása első napján érte baleset, elgázolta egy motoros. Koponyasérülést és bordatöréseket szenvedett. Múlt héten úgy tűnt, fokozatosan kezdik felébreszteni a kómából, ám nem várt komplikációk léptek fel.

Ezért halt meg Bognár János:
A légcsövén keletkezett egy lyuk, illetve az arccsontja is eltört, de ezeket a problémákat is elhárították az orvosok. Azonban a tüdején találtak egy baktériumot, ami miatt nem ébresztgették tovább. Ebből mintát vettek, és megpróbálták kitenyészteni, hogy célirányosan folytathassák a kezelést – tudta meg a lap.

Megérezte halálát a Sztárban sztár leszek! énekese

Bognár János augusztus kilencedikén indult Olaszországba nyaralni baráti társaságával, az első nap azonban szörnyű tragédia történt. János a megérkezésük napján, késő este egyedül indult sétálni a városba, azonban nem ért haza reggelre sem. Kiderült, hogy hajnalban súlyos közlekedési balesetet szenvedett. Több bordája eltört és koponyasérülést szenvedett, életveszélyes állapotban szállították kórházba. A Sztárban sztár leszek! korábbi versenyzője öt hétig feküdt kómában, végül a szervezete feladta a harcot… írja a metropol.hu

János 5 hétig feküdt kómában, de sajnos végül feladta a harcot Fotó: Bors
A hír mindenkit lesújtott, aki ismerte őt. János egy életvidám, pozitív gondolkodású férfi volt, aki imádott mókázni és élni. Furcsa mód azonban, erre a kikapcsolódásra vonakodva indult el.

A Bors úgy tudja, hogy le akarta mondani a nyaralást, de a barátainak nem tudta egyértelműen megmagyarázni, miért… Kettejüknek is azt mondta az indulás előtt, hogy van egy olyan érzése, hogy ő Palermóból nem jön haza élve. A többiek persze lelkesítették, hogy ne gondoljon butaságokat, minden rendben lesz. Sajnos nem nekik lett igazuk – írja a Bors.

János vonakodva indult el a nyaralásra Fotó: Bors
A Bors információi szerint a motor, amely elütötte az úttesten átkelő Jánost, érvényes műszaki vizsgával nem rendelkezett.

A sofőr, akinek kutya baja sem lett, azonban komoly börtönbüntetésre számíthat. Elvette Bognár János életét, aki az ütközés következményeként halt meg, ráadásul a motoros utasa, egy fiatal nő gerinctörést szenvedett.

8.8 ezer Megosztás

Comments are closed.

Close