8000 forintot is elkérnek egy rántotthúsért, 115 ezret egy menüért Rácz Jenő séf éttermében , parkolást nem biztosítunk oldjad meg ahogy tudod!

Uncategorized Admin Wednesday 27th September 2023

8000 forintot is elkérnek egy rántotthúsért, 115 ezret egy menüért Rácz Jenő séf éttermében ,parkolást nem biztosítunk oldjad meg ahogy tudod!

Sok magyar családban a mai napig nem múlhat el hétvégi ebéd rántott hús nélkül. Ha valamilyen okból otthon erre mégsincs lehetőség, étteremben is rendelhetünk, a kérdés csak az, mennyibe fáj ez nekünk.

A Pénzcentrum összeállítása szerint a legkirívóbb árakkal nem is a fővárosban lehet találkozni, hanem egy borsodi kisvárosban, Encsen, ahol csaknem 8 ezer forintot kell kipengetni egy rántott borjúért házi sültburgonyával.

Annyiban talán érthető is, hogy a hely a 2020-as év vidéki étterme díj nyertese, és az idén az országos toplistára is felkerült, emiatt a kulináris turizmus úticéljává nőtte ki magát.

Amennyiben teljes menüben gondolkodunk, akkor viszont már alighanem egy budapesti étterem viszi el a pálmát.

Rácz Jenő séf és Gerendai Károly közös vállalkozása gasztroszínháznak nevezi vacsoráját, amely 11 fogásával kicsivel több mint 50 ezer forintot kóstál. A konyhalátogatást, borpárosítást és egyedi ajándékot is magába foglaló Menü Extrában pedig potom 115 ezer forintért lehet részünk.

MENNYIBE KERÜL EGY SIMA VACSORA?
A hatfogásos pre-theatre menü ára 34.900 Ft, a tizenegy fogásos menü ára 54.900 Ft. A szervizdíj egységesen 15% a fenti árakra. A limitált számú ülőhely okán vendégeink előleget fizetnek foglalási szándékuk megerősítésére.

Az előleg mértéke a Pre-Theatre menü esetén 20.000 Ft/fő, a 11-fogásos menü esetén 30.000 Ft/fő, ez az internetes foglalási rendszeren keresztül (vagy kivételes esetekben átutalással) fizethető. Az előlegen felüli összeg a vacsora után fizetendő az étteremben készpénzzel vagy a Magyarországon forgalomban levő (Visa, MasterCard) hitelkártyák valamelyikével.


Ha esetleg elmennél vacsizni kocsival , honlapukon ezt írják :
HOL TUDOK PARKOLNI?


Éttermünk parkolási lehetőséget nem biztosít. Az Aranykéz utcában rendelkezésre áll egy mélygarázs, a környező utcákban és a rakparton lehetséges parkolni, csak úgy, mint a szomszédos szállodák parkolóiban.
A kiemelt fotó illusztráció.

Forrás:Index.hu

3.9 ezer Megosztás

Comments are closed.

Close