Istenes Bence a színfalak mögött omlott össze, és tört ki zokogásban

Uncategorized Admin Thursday 8th June 2023

Istenes Bence
a színfalak mögött omlott össze, és tört ki zokogásban
„A műsor közben nem akartam erről beszélni” – Istenes Bence kitálalt fájdalmas érzéseiről Csobot Adéllal kapcsolatban.


Istenes Bence bevallotta, fájt neki a párját, Csobot Adélt egy más férfival intim helyzetben látni a Dancing with the Stars műsorában.

Istenes Bence Csobot Adél győzelméről: A szeee..x után a tánc az egyik legintimebb dolog a világon
Az intimitásról beszélgetett az Istenest című podcastjében Istenes Bence műsorvezető pár nappal azután, hogy gyermekei anyja, Csobot Adél megnyerte a Dancing with the Stars 3. évadát. Istenes bevallotta, hogy voltak nehéz percei a műsor alatt, és többen is kérdezték, hogy viseli ezt.

Kivagyok egy kicsit, nem akartam erről a műsor közben beszélni… Nem akartam, hogy ez befolyásolja Adélt meg a hangulatot. De nyilván ez engem nagyon foglalkoztatott, és voltak nehéz perceim.

Gondoljatok bele abba, és szerintem 10 emberből minimum 8 így van ezzel, ezt nem jó nézni, hogy a párod ennyire intim helyzetben van egy másik csávóval. A szex után szerintem a tánc az egyik legintimebb dolog a világon, és Adél a Bercivel az elmúlt 4 hónapban tízszer annyi időt töltött kettesben, mint velem, és abból 6-8 órát naponta testi kontaktusban…

  • mondta Istenes Bence, aki bárkivel beszélgetett a műsorról, azt a kérdést kapta: hogy bírja?

Rossz volt nézni, és ez egy érdekes érzés is volt, mert szurkolsz neki, látod, hogy mennyire ügyes, tehetséges, akarod támogatni, de közben ott van egy másik érzés, hogy miért simogatja ennyire, miért szenvedélyes ennyire ez a tánc, miért kell ennyire közel lenni, miért kell ennyire megélni…

  • vallotta be a műsorvezető.

Hozzátette, Csobot Adél ezt máshogy élte meg, óriási élmény volt neki, mert imád táncolni. Valamint a nőiességét is meg tudta élni.

Szombaton véget ért a Dancing with the Stars, a győztes pedig nem más lett mint Csobot Adél és Hegyes Berci. Csobot Adél kedvese, Istenes Bence megható szavakkal gratulált gyermekei édesanyjának.

A táncosok egymás nyakába borulva zokogtak, és alig akarták elhinni, hogy az övék lett a legjobb táncosnak járó díj.

“Nem találok szavakat, én még soha nem nyertem semmit”- mondta könnyes szemmel Adél, akinek győzelmét szerelme, Istenes Bence sem hagyta szó nélkül.

“Most már nem csak én tudom, hogy milyen csodás ember vagy és mekkora tehetség, hanem az egész ország! Megérdemelted a győzelmet és azt is, ami ezután vár rád. Mondjuk azért örülök, hogy 4 hónap után végre hazajössz, meg fogsz lepődni mekkorát nőttek a fiúk”- írta posztjában a kétgyermekes édesapa.

Nézők szavazatai alapján Pap Dorci és Baranya Dávid lettek a harmadikok a TV2 táncos műsorában.

Csobot Adél és Hegyes Berci nyerték a Dancing with the Stars harmadik évadát

“Ez volt életem legfantasztikusabb kalandja” – mondta Csobot Adél, miután megnyerte a Dancing with the Starst.

Dancing with the Stars 2022 eredményhirdetés

9.8 ezer Megosztás

Comments are closed.