Ha ez igaz… Kegyetlen év jön – itt vannak Baba Vanga félelmetes jóslatai 2023-ra

Uncategorized Admin Tuesday 30th May 2023

Baba Vanga élete, sors és tehetsége figyelemre méltó, és – bár a XX. század utolsó éveiben, nyolcvanöt évesen meghalt – jóslatai ma is velünk élnek.

Gyerekkorában vesztette el a látását, amikor egy különös, hirtelen támadt viharban, amikor elragadta az erős szél. Egy mezőn találtak rá kövek és föld alá temetve.

A yearly-horoscope.org azzal foglalkozik, hogy (az amúgy sem szívderítő jövendöléseiről ismert Baba Vanga) 2023-ra különösen riasztó dolgokat jósolt meg.

Egyik jóslata szerint egy nagy ország emberek ezreinek halálához vezető biológiai fegyverekkel folytatott emberkísérletek történnek majd, amelyek során megbetegítő vírusokat adnak be az alanyoknak.

Egy nap-cunami erősen kitéríti a Föld mágneses mezejét, elpusztítja a műholdakat, amely jelentős kommunikációs nehézségeket okoz világszerte.

Talán a legbizarrabb jóslat, hogy idegenek inváziót kezdenek a Föld ellen, melynek során a bolygón három napon és három éjjelen át nem lesz áram, és teljes sötétségbe borulunk, sem a hold, sem a csillagok nem világítanak (megjegyezzük, hogy a háromnapos sötétségről más jóslatok is szólnak). Ezután a föld átmegy az 5. dimenzióba.

Egy ázsiai erőműben váratlanul robbanás történik. A mérgező felhő Ázsiában, elsősorban Kína fölött terjed szét, haláleseteket és egészségkárosodást vonva maga után.

Remélhetőleg nem válik valóra ez a sok borzalom, jól jönne már egy kis nyugalom a sok világszintű butaság után! Neked mi a véleményed?

1.5 ezer Megosztás

Comments are closed.