Most érkezett a hír Judyról l! Gyertyát is gyújtottak. Rengetegen küldik most jókívánságaikat.

Cikkek Admin Tuesday 30th May 2023

A Groovehouse énekesnője, aki 48 éves lett, megosztotta gondolatait a követőivel is.
„Azt mondják, az új kezdet egyik legfontosabb része az, hogy lezárjuk a múltat… Tegyünk pontot minden olyan folyamatban lévő dolog végére, amit csak húzunk magunk után, miközben már rég elfelejthettük volna. Az emberi élet 9 évenként fejlődik, és minden évünk egy fejlődési szakasz része.

Én e nap végéig a 9-es személyes évemben vagyok/voltam, ami talán életem egyik legszörnyűbb és legnehezebb éve volt. De most eljött az idő, és holnaptól jöhet az 1-es év, vagyis az új kezdet éve” – írta bizakodva közösségi oldalán Judy, aki megadta a módját a búcsúnak is.

„Szóval viszlát, 47, mert bízom benned, 48! Annyira köszönöm azoknak az embereknek, akik holnaptól (is) velem tartanak, úgy, ahogy a nehéz percekben is mellettem álltak! Örülök, hogy sok barátom van, és hogy számíthatok rájuk, és akkor is segítő kezet nyújtanak, ha nem kérem…

Nehéz volt, és még biztosan lesz nehéz nap, de akkor is tudom már, kik azok, akik minden feltétel nélkül a »kezemet fogják«! Köszönöm mindenkinek, akik a mai napon is gondoltak rám!” – tette közzé a megható sorokat az édesanya.

6.3 ezer Megosztás

Comments are closed.