Ennek a 3 csillagjegynek akkora szerencséje lesz NOVEMBERBEN, hogy alig tud vele mit kezdeni!

Cikkek Admin Tuesday 30th May 2023

Oroszlán
NOVEMBER hava igen szerencsés időszak lesz számodra, képtelen leszel hibázni, remek ötletekkel tudsz plusz pénzhez jutni, és folyamatosan érkeznek jobbnál jobb, remekbe szabott lehetőségek. Egy tökéletes üzleti lehetőség nyílhat meg előtted, amely ugyan sok időt és energiát vesz igénybe, viszont cserébe gyors nyereséget ígér.

Vízöntő
Valaki egy rendkívül rizikós üzleti ajánlattal lep meg, ami ugyan igen csábító, de mégis túl szép, hogy igaz legyen. Merülj el a részletekben, vizsgáld meg a körülményeket, kérdezd meg azokat, akik illetékesek ebben, mert könnyen megeshet, hogy azonnal részt akarsz venni benne. Nincs mit vesztened, hiszen szinte nulla befektetéssel gyarapíthatod vagyonodat.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Szűz
Nem kell attól félned, hogy anyagilag kicsúszik lábaid alól a biztonságos talaj. A betervezett vagy a váratlanul elköltött összegek más úton visszajönnek hozzád, és örömteli pillanatokat okoznak neked. Érdekes mozzanata lesz NOVEMBERnek az, hogy a mérleg nyelve mindig egyensúlyban lesz, és ha a pénz éppen kifelé folyik, számíthatsz rá, hogy egy hirtelen jött forrásból kárpótolnak az égiek.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

-4.KosPénzügyekkel kapcsolatban adódhat egy kis galiba, átmenetileg bizonytalan helyzetbe kerülhetsz. Ez idő tájt még magadat is megleped, milyen fantasztikus ötletet vetsz be ügyeid rendezése érdekében. Merj szembenézni az elkövetett hibáiddal, amelyek ebbe a helyzetbe kevertek téged! Legkésőbb 24-e környékére kitisztulnak a dolgok, és végre látni fogod, mit és miként vagy képes megoldani.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

5.BikaHa a hónap során valaki kölcsönért folyamodik hozzád, bátran mondj neki nemet, különben később te leszel az, aki pórul jár miatta. Helyette indítsd el a vállalkozásodat, vagy csak költsd magadra, családodra vagy boldogságodra azt a pénzt, amit másnak adhattál volna. Ne mások lehetőségeit növeld, inkább a sajátjaidat teremtsd meg!

6.IkrekNOVEMBERben fantasztikus ötletekkel leped meg a környezetedet, viszont fontos szem előtt tartanod azt, hogy ne oszd meg túl sok emberrel terveidet, mert még a végén valaki megelőz. Ne rohanj, inkább apránként haladj előre, de annak legyen meg az eredménye! Törekedj a tökéletességre, alkoss valami egyedit, és célzottan haladj előre!

7.RákMindenképpen összegezd az év eddigi eseményeit, jelenlegi helyzetedet, vedd figyelembe azt, hogy mennyit költhetsz, és mire, miként, hol tudsz spórolni, mit tehetsz a fejlődésedért. Van esetleg kölcsönöd? Ha igen, mennyi, és tudsz-e rajta valamit faragni? Van-e hónapok óta elhúzódó elmaradásod, az hogy jött össze? Mi az, ami szerinted növelhetné pénztárcád tartalmát? A megoldás ott van a szemed előtt.

8.MérlegNOVEMBERben az anyagiakat jól át kell gondolnod, több, különböző irányból kell megközelítened a függőben lévő ügyeidet, és olyan dologra is időt kell szánnod, ami nem tartozik a kedvenc elfoglaltságaid közé. Lesznek támogatóid, akik rávilágítanak a kevésbé erős pontokra, amelyeket nem árt, ha figyelembe veszel!

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

9.SkorpióNe légy haszontalan, állj a sarkadra, és kezdj el dolgozni a szebb és jobb jövő érdekében. Fontos, hogy a nagy döntések helyett inkább kisebb lépésekben haladj előre, mindeközben, tűzz ki új célokat magad elé, és törekedj arra, hogy mihamarabb elérd őket. Az új ötletek és az aktív cselekedetek vihetnek előre, és növelhetik meg a bevételeidet is. Alkoss valami olyat, amit eddig még soha!

10.NyilasNOVEMBER elején úgy tűnhet, komoly akadályok állják utadat. Ne aggódj, semmi sem olyan kacifántos, mint amilyennek valójában tűnik! A váratlanul előugró gondok 6-a után egy szempillantás alatt eltűnnek, megszűnnek, minden a helyére kerül, képes leszel kilépni a mókuskerékből, és beismered magadnak, hogy csak akkor tudsz fejlődni pénzügyileg, ha új utakra lépsz.

11.BakMagadat és másokat is meglepheted azzal, hogy igazán kreatív leszel, szárnyalni fogsz, új ötletekkel hozakodsz elő, és ugyan mindenki tudja rólad, hogy szereted megfogni a munka lényegét, ezt a képességedet NOVEMBERben a tetőfokra hághatod. Kizárólag a tökéletességre törekszel, ami által elnyered méltó jutalmadat is anyagiak terén.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

12.HalakNOVEMBER hava tartogat néhány váratlan kiadást, amiket nem valószínű, hogy el tudsz kerülni, ugyanakkor jó hír, hogy a sors később mindenért kárpótol. Ami kiáramlik, az majd másik vonalon vissza is jön. Ezek a kiadások, főként, a háztartással, az otthonoddal fognak összefüggeni, ezért nagyon fontos, hogy jól és megfontoltan hozz döntéseket!

7.9 ezer Megosztás

Comments are closed.