1PERCE ÉRKEZETT: HALÁLOS baleset ! Rohantak a mentők: Közel 5 km-es a torlódás, SÁVZÁRÁS! A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 5 kilométeres

Cikkek Admin Wednesday 27th September 2023

A fiam volt! – ezt mondta sokkos állapotban, zokogva az anya, aki megrendülten, összetörve beszélt arról, nem tudja, mi történhetett, hova mehetett a fia.Egy férfi neve mellőzésével arról beszélt, hogy ma délelőtt a párjával együtt találkoztak a fiatalemberrel, aki holnap ment volna vissza Németországba. Megtudtuk azt is, egyedüli gyerek volt, a szüleivel lakott.

Édesapja kamionsofőr, aki éppen külföldön tartózkodik. A helyszínen megfeszített munkát végeztek az ajkai tűzoltók, ők vették ki az elhunytat a roncsból, segítettek kivontatni az árokból az autót, majd a kerekeire állították.

Nagy Judit megyei rendőrségi szóvivő a helyszínen elmondta, a 28 éves noszlopi fiatalember Devecser irányába közlekedett Alfa Romeo típusú személygépkocsijával, amikor egy kanyarban elvesztette uralmát a jármű felett, többször megpördült egy egyenes szakaszon, majd az autó a tetejére borulva az árokban állt meg, a kanyartól mintegy 200 méterre.

Halálos közlekedési baleset Devecsernél
A baleset körülményeit az Ajkai Rendőrkapitányság vizsgálja. A szóvivő arról is beszélt, hogy a sofőr be volt kötve, azonban felmerült a gyorshajtás gyanúja.Az utat lezárták, jelenleg is a közutas jármű végzi a takarítását.

UPDATE:13.41: A teljes útzárat feloldották.

Úgy tudjuk a fiatalember az édesapja kocsiját vezette és nem volt jogosítványa.

2.7 ezer Megosztás

Comments are closed.

Close