Hoppá! Schobert Lara feszülős ruhában mutatta meg, erre Rubint Réka rögtön odakommentelt. Aztírta…

Cikkek Admin Tuesday 30th May 2023

Schobert Lara 18 évesen az egyik legismertebb fiatal közszereplő Magyarországon, akinek közel 300 ezres követőtábora van az Instagramon. Schobert Norbi és Rubint Réka legidősebb gyermekével nemrég telis-tele voltak a bulvárlapok, mikor kiderült, hogy megbukott az érettségin.

Lara korábban nem titkolta, hogy nem akar alkalmazottként dolgozni, vagyis mindenképpen olyan munkát akar vállalni, ahol nincsenek főnökei. Gyakran futhatunk bele a közösségi oldalán olyan posztokba, ahol éppen valamit reklámoz, de az idei Glamour-napokat is az ő arcával reklámozzák a magazin címlapján.

Schobert Lara legutolsó két bejegyzése is a reklámról szól, és mindegyiken feszülős, sportruhában látható. Az első videón egy egészséges és elmondása szerint nagyon finom nassolni valót reklámoz, amiből jelenleg kétfajta íz létezik. Lara ezt az édességet felülés közben mutatja meg a követőinek, és mivel felülnéztetből van kamerázva, elég mély dekoltázst villant a felvételen.

A második poszt szintén a reklámról szól, Lara itt a tükör előtt trükközve egy szempillantás alatt öltözik át sportöltözékbe, amit aztán a melleinél még egy kicsit megigazít. Ehhez a bejegyzéshez már az édesanyja, Rubint Réka is hozzászólt:

„Ki ez a gyönyörű lány?!”

– erre Lara annyit válaszolt neki, hogy “imádja őt”

7 ezer Megosztás

Comments are closed.