Gyász – Rosszul lett vezetés közben, épületnek csapódott, majd meghalt a csodálatos színész

Cikkek Admin Tuesday 30th May 2023

Leslie Jordan, aki több mint 130 filmben és sorozatban szerepelt a pályája során. A 67 éves amerikai színész rosszul lett az autója volánjánál, a kocsi pedig egy épületnek csapódott.

A mindössze 150 centiméter magas Jordan jellegzetes karakterszínész volt, összesen 134 filmben és sorozatban szerepelt 1986-tól kezdve.

A Will és Grace-ben nyújtott alakításáért Emmy-díjat is kapott, de hosszabban láthattuk például az Amerikai Horror Storyban vagy a Call Me Katben is.

“A világ határozottan sokkal sötétebb hely ma Leslie Jordan szeretete és fénye nélkül” – osztotta meg ügynöke, David Shaul a PEOPLE-nak adott nyilatkozatában. “Nemcsak hatalmas tehetség volt, és öröm volt vele dolgozni, hanem érzelmi menedéket nyújtott a nemzetnek az egyik legnehezebb időszakában. Amit hiányzott a magasságból, azt fiaként, testvérként nagylelkűséggel és nagyszerűséggel pótolta, művész, komikus, partner és emberi lény. Az egyetlen vigasz ma az embernek, ha tudja, hogy szakmai és magánélete csúcsán hagyta el a világot.”

Jordan egy autóbalesetben halt meg a kaliforniai Hollywoodban, látszólagos orvosi vészhelyzet után – számolt be először a TMZ. A LAPD megerősítette a PEOPLE-nek, hogy a baleset helyi idő szerint 9:30 körül történt hétfő reggel.

4.7 ezer Megosztás

Comments are closed.