MOST ÉRKEZETT:Hatalmas baleset ! Közel 5 km-es a torlódás, forgalmat megállították, a külső sávot lezárták. A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 5 kilométeres.

Cikkek Admin Tuesday 30th May 2023

BALESETEK, TORLÓDÁSOK, RENDKÍVÜLI KÖZLEKEDÉSI ESEMÉNYEK

  1. október 23. 07:00
    A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események.

Az M5-ös autópályán a főváros felé a 95-ös km-nél, Kecskemét térségében két személyautó ütközött össze. A műszaki mentés idejére a külső sávot lezárták.

A 351-es főúton Tiszaújváros határában, a 6-os km-nél két személyautó karambolozott. A forgalmat a rendőrök, egy sávon irányítják.Megcsúszott és a szalagkorlátnak ütközött egy személyautó a 442-es főúton Rákócziújfalu és Martfű között. A takarítás idejére a 15-ös km-nél a fél útpályát lezárták.

Az M1-es illetve az M7-es autópályán a hétvégére felfüggesztették az aszfaltozási munkákat, így feloldották a sávlezárásokat. A munkákat hétfőn folytatják. (Forrás: MKIF Zrt.)

Az M0-s autóút keleti szektorán – Pécel térségében – a 47-es és 49-es km között a burkolat betontábláit cserélik, ezért az M3-as autópálya irányába a 31-es főúti csomópont után a kapaszkodó sávot lerövidítették, valamint a munkavégzés környezetében sávelhúzással terelik a járműveket.

Az M5-ös autópályán, – Röszke felé, Kecskemét közelében burkolatjeleket festenek. A 75-ös és a 81-es km között a külső sávot lezárják. A Híd Kárpátaljáért programhoz kapcsolódóan Magyarország Kormánya 5 segítségpontot jelölt ki az érintett önkormányzatokkal és karitatív szervezetekkel közösen. A segítő pontok a következő helyszíneken találhatóak:

Záhony, Ady Endre út 79. Barabás, Árpád utca 28. – Petőfi Sándor Művelődési Ház Lónya, Árpád utca 113. – Művelődési Ház Beregsurány, II. Rákóczi Ferenc utca 1. – Kastélypark Tiszabecs, Rákóczi Ferenc utca 13. – II. Rákóczi Ferenc Körzeti Általános Iskola Részletek: https://www.utinform.hu Határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját: http://www.police.hu

3.5 ezer Megosztás

Comments are closed.