Dráma a kórházban! A lány sírva videózta, hogy a nővér mit csinál haldokló apukájával

Uncategorized Admin Tuesday 30th May 2023

Amikor egy beteg ember bekerül a kórházba, az orvosok mindent megtesznek az életéért. Az ápolók közül van, aki rutinfeladatokat lát el. De nem mindenki.

Robert nagyon szép kort ért meg, és évtizedekig semmi, de semmi egészégügyi problémája sem volt. Amikor azonban légzési nehézségekkel kórházba került, a hozzátartozói komolyan tartottak a legrosszabbtól. Az idős férfi súlyos állapota miatt az elfekvőbe került.

Ez sok ember számára már sajnos tényleg a véget jelenti. Azonban ebben a kórházban dolgozik egy nővér, Brenda, aki rájött, hogyan adhatja vissza az idős, sokszor már a két világ határán álló emberek hitét és ragaszkodását az élethez. Brenda sokkal többet tesz, mint amit a munkaköri leírása alapján köteles volna.

Ezt a kiemelt törődést remekül példázza, hogy az idős férfi elmondta Brendának, hogy a “You light up my life” a kedvenc zeneszáma. Brenda pedig már a következő napon magával hozta a dal szövegét. És itt még nem ért véget a dolog…

Robert lánya videóra rögzítette, ahogy a csodálatos nővérke idős és beteg édesapjával énekel, közben pedig csorogtak a könnyei. A hozzátartozók érezték, hogy a férfi élni akarása visszatér. A lélegeztető maszk ellenére is összeszedte az erejét, és a nővérkével énekelt.

Megható felvétel:

Az igazi csoda, hogy Robert állapota ezután elkezdett javulni. A család szerint a férfi felépülését jelentős részben Brendának köszönheti.

Csodálatos ez a nővérke, aki ennyi szeretettel és figyelemmel áll a betegeihez! Sokak életét menthette már meg mindezzel! Minden elismerésünk, köszönjük, amit nap mint nap megtesz! Neked mi a véleményed?

8.7 ezer Megosztás

Comments are closed.