Vége…Tragikus hírt közölt Michael Schumacher olasz kezelőorvosa és rokona…

Uncategorized Admin Wednesday 27th September 2023

Lassan kilenc éve lesz annak, hogy Michael Schumacher tragikus síbalesetet szenvedett, és utána a hírek szerint kómába esett. Azóta bár részletes információkat nem közöl az egykori hétszeres világbajnok családja, de időről időre megszólalnak szakértő orvosok a témában.

A híres olasz idegsebész, Nicola Acciari, a bolognai kórház vezető sebésze a Daily Mailnek beszélt Schumi állapotáról. Az általa adott prognózis sajnos egyesenes lesújtó.

– A betegség teljesen lerombolta a szervezetét fizikálisan is. Már nem az az ember, akire mindenki emlékszik, az agyát ért sérülés miatt teljesen megváltozott – ismertette az orvos Schumacher állapotát. Elmondta azt is, hogy ilyen esetben a beteg izmai is leépülnek.

Egy francia magazinnak nyilatkozott Schumacher egyik rokona, aki elmondta, hogy amikor beültetik a tolószékbe, a tóra, hegyekre néző gyönyörű panorámával szemben, Michael néha sír. Nagyon szomorú dolog ez…

Schumi közeli barátja, Jean Todt, az FIA volt főnöke elmondta, hogy láthatja a hétszeres világbajnokot, és néznek együött versenyeket, de hiányzik neki, amit annak idején együtt csináltak.

7.5 ezer Megosztás

Comments are closed.

Close