Tragikus hírrel indul a nap – elhunyt az ismert magyar zenész.

Cikkek Admin Thursday 8th June 2023

Gyászol L.L. Junior, aki a közösségi oldalán tudatta, hogy elhunyt Csóré Béla, a mulatós zene egyik elismert előadója. A zenész 53 éves volt.

Közösségi oldalán búcsúzott L.L. Junior
Junior a Facebook oldalán emlékezett meg a zenészről, akiről úgy nyilatkozott, ő maga volt a zene: “Sokat mulattunk együtt, és mindig kölcsönös tisztelettel voltunk egymás felé. Pár hónappal ezelőtt azt terveztük, hogy megcsináljuk a régi dalait együtt.”

Isten veled Barátom 🙏 Lezárult egy korszak. Egy igazi Legenda, ikon távozott. Ő maga volt a zene . A 80as évektől…

Közzétette: L.L. Junior – 2021. február 14., vasárnap

Ez volt az egyik közös felvételük Juniorral.

A kommentelők is búcsúztatják
Junior posztja alatt több búcsúzó komment is felbukkant, az egyik hozzászóló például azt írja: “Tiszta szívből sajnálom egy legenda volt az ő dalait nagyon sokat hallgattam az összes kazettákat megvettem. Őszinte részvétem a családjának és a rokonságnak! Nyugodjon békében”

Gáspár Győzike is búcsúzik
A mulatószenészről Gáspár Győzi is megemlékezett, csak elismerő szavakat tudott rá mondani, mint írta, “dalai, nótái minden cigánybálon, családi rendezvényen hallhatóak voltak, neve garanciát jelentett a lelki feltöltődést nyújtó zenére.”

Így búcsúzott Győző
“Mélységes szomorúság tölt el, hogy elment a legendás cigány zenész-énekes, Csóré Béla. Dalai, nótái minden cigánybálon, családi rendezvényen hallhatóak voltak, neve garanciát jelentett a lelki feltöltödést nyújtó zenére.Falunapok, bálok, keresztelők, lagzik ezreinek volt sztárvendége. Generációnknak nincs olyan tagja, aki ne ismerte volna egyedi hangszínű nótáit, és nincs olyan lakodalmas zenész se aki ne tanulta volna meg számait, vagy ne próbalta volna utánozni stílusát. Nemcsak gyerekkoromban, hanem akár ma is örömmel hallgattam, dúdoltam, énekeltem a számait, mert szép emlékeket idézett bennem. Csóré Béla valóban egy élő legenda volt, aki mindig hű maradt nevéhez, és a cigányságához!Isten vigyázza örök álmát, nyugodjon békében!”

Mélységes szomorúság tölt el, hogy elment a legendás cigány zenész-énekes, Csóré Béla. Dalai, nótái minden cigánybálon,…

Közzétette: Gáspár Győző – 2021. február 14., vasárnap

6.7 ezer Megosztás

Comments are closed.